intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

4% interes Depozita 5 Vjeçare në Lek

spacer
SHIJONI INTERESAT E LARTA & FIKSE 4% TE DEPOZITES 5 VJEÇARE NE LEK OSE KALONI DEPOZITAT EKZISTUESE NGA EURO NE LEK DUKE RUAJTUR PERFITIMET!
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

SHIJONI INTERESAT E LARTA & FIKSE 4% TE DEPOZITES 5 VJEÇARE NE LEK

OSE KALONI DEPOZITAT EKZISTUESE NGA EURO NE LEK DUKE RUAJTUR PERFITIMET!

 

Nëse deri tani keni qenë në kërkim të një oferte të mirë për të investuar kursimet tuaja, Intesa Sanpaolo Bank Albania ka një lajm të shkëlqyer për ju:

 

Sapo kemi prezantuar në treg produktin më të ri të depozitës me normë të pabesueshme interesi 4% në vit!

 

 

KARAKTERISTIKAT E DEPOZITES


Monedha: LEK
Afati: 5 vjet
Norma e Interesit: 4% çdo vit
E vlefshme për: Individë
Interesat: likuidohen çdo vit në llogarinë tuaj rrjedhëse duke ju dhënë mundësi të përdorni këto të ardhura sipas nevojave tuaja.

 

Karakteristikat e plota të produktit

 

web


 

 

 

KENI TASHME NE BANKE NJE DEPOZITE  NE EURO, E CILA NUK ESHTE MATURUAR ENDE, DHE DESHIRONI TA KALONI NE DEPOZITEN ME AFAT 5 VJEÇAR NE LEK?

 

 

 Ne kemi menduar edhe për këtë! Thjesht paraqituni në cilëndo prej degëve të Bankës sonë dhe do të mund të kaloni tek produkti i ri pa e humbur interesin e depozitës ekzistuese dhe duke përfituar njëkohësisht interesin më të mirë në treg.

 

 

*Interesi i Depozites aplikohet me baza vjetore; numri i ditëve/365
Të gjitha depozitat e qytetarëve në Bankën tonë janë të siguruara sipas ligjit “Për Sigurimin e Depozitave” më datë dt. 22.05.2014, Ligji Nr. 53/2014. Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al
Ky është një publikim reklamues. Për kushtet e plota të punës vizitoni cilëndo prej degëve tona, klikoni website të Bankës ose telefononi shërbimin Call Center.

 


CALL CENTER
 08006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle)
TEL: +355 4 22 76 000
CEL: +355 69 20 80 903

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML