intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania njofton realizimin e Bashkimit me Përthithje të Veneto Banka Sh.A
Z. Silvio Pedrazzi, DPE, daklaroi: “Qëllimi ynë kryesor ishte të realizonim këtë bashim në mënyrë të lehtë e efektive.... click for more >>
NJOFTIM PER SHTYP - INTESA SANPAOLO SPA
Intesa Sanpaolo Bank Albania nisi në 10 Maj 2018 proçesin e Bashkimit me Përthithje të Veneto Banka duke dorëzuar në Bankën e Shqipërisë dokumentet e duhura për këtë aprovim dhe duke njoftuar respektivisht Qendrën Kombëtare të Biznesit (QKB). click for more >>
Vendosi të miratojë bashkimin me përthithje të VB Albania nga ISP Albania; Të mos ndryshojë kapitalin e regjistruar aktualisht të ISP Albania, dhe as Statutin e saj, pas bashkimit; Të miratojë Projekt Planin e Bashkimit; Planin e Biznesit për 2018-2021; Projekt Marrëveshjen për Bashkimin;.. click for more >>
Intesa Sanpaolo Bank Albania i bashkohet Programit për Mbështetjen e Agrobiznesit në Shqipëri
Fermerët dhe agrobizneset vendase do të përfitojnë fonde të reja click for more >>
Intesa Sanpaolo rrit prezencën e saj në tregun strategjik Shqiptar dhe mirëpret klientët dhe punonjësit e Veneto Bank në Shqipëri click for more >>
DEKLARATE NGA CARLO MESSINA, DREJTUES EKZEKUTIV I INTESA SANPAOLO
Na vizitoni dhe shijoni për herë të parë në Shqipëri shërbimin WiFi Falas @ Dega Qëndrore e Intesa Sanpaolo Bank Albania
WiFi Falas në të gjitha degët tona në Tiranë dhe Durrës, një dhuratë për vitin 2017! click for more >>
DEKLARATE NGA CARLO MESSINA,DREJTORI I PERGJITHSHEM I INTESA SANPAOLO
pas rezultateve te Grupit per 6 mujorin e pare te 2016 click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML