intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Mobile Banking

spacer
Intesa Mobile, shërbimi ynë më i ri, 100% FALAS
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

Intesa Mobile është shërbimi më i ri pa pagesë i

Intesa Sanpaolo Bank Albania i konceptuar si një shërbim

që përputhet më së miri me stilin e jetesës së orientuar drejt teknologjisë.

 

 

Intesa Mobile është i disponueshëm si për klientët individë ashtu edhe për kompanitë.

 

Pse ju duhet aplikacioni Intesa Mobile?

 

Me Intesa Mobile ju mund të:

 • Konsultoni gjendjen dhe aktivitetin e llogarisë(ve) tuaja
 • Transferoni fonde ndërmjet llogarive tuaja si dhe brenda e jashtë vendit;
 • Shlyeni detyrimet (si faturat mujore, taksat, etj)
 • Shikoni detajet e transaksioneve
 • Shikoni informacione për kreditë, depozitat, kursin e këmbimit
 • Të kërkoni një bllok çeqesh, bllokoni/zhbllokoni një çek dhe të informoheni rreth statusit të një çeku
 • Mund të hapni depozitë elektronike, e-deposit
 • Mund të shtoni dhe mirëmbani përfituesit
 • Mund të shtoni përkujtues (reminder)

Si mund të përdorni Intesa Mobile?

 

Për të përdorur shërbimin Intesa Mobile ju duhet fillimisht të aplikoni për shërbimin dhe të pajiseni me

 • Një emër përdoruesi (User Name)
 • Një fjalëkalim (Password)
 • Një Çelës Sigurie (Security Key)

 

Nëse e keni aktivizuar shërbimin, ju lutem shkarkoni Intesa Mobile:

 

Shkarkoni App. për iPhone ose iPad  

 

             app store

 

 

Shkarkoni App. për telefonat/tabletat Android. 

 

 

             google play

 

 

*Nëse keni një smartphone të një sistemi të ndryshëm operativ,

ju lutem përdorni në browser-in tuaj adresën e më poshtme:

 https://internetbanking.intesasanpaolobank.al/B001/mobile.jsp

 

Hyrja e Shpejtë

 

Kur aktivizohet, ky opsion ju mundëson të futeni në aplikacion pa qenë nevoja që të fusni edhe Çelësin e Sigurisë dhe të vazhdoni vetëm për të parë.

Megjithate, kur ky opsion është i aktivizuar dhe klienti do të nisë një transaksion që në përgjithësi kërkon që të futet Çelësi i Sigurisë, atëherë Çelësi i Sigurisë përsëri do të kërkohet të futet.

 

Pagesa e faturave përmes kodit QR*


Në linjë me qëllimin për të siguruar shërbime inovative, të dobishme dhe të përshtatshme, Intesa Sanpaolo Bank Albania, sapo ka hedhur në treg funksionalitetin më të ri të shërbimit në aplikacionin e saj të Mobile Banking – Pagesën e faturave përmes kodit QR. 
Pagesa e faturave përmes kodit QR është një mënyrë për të paguar faturat thjesht, përmes skanimit të informacionit në kodin QR që ndodhet mbi faturë. Skanimi i kodit QR mundëson popullimin automatik të të dhënave të faturës në fushat përkatëse të ekranit të pagesës së faturave. Nevojitet vetëm të verifikoni të dhënat e populluara automatikisht dhe të vazhdoni me pagesën.

Pagesa e faturave përmes kodit QR:

 • është e thjeshtë
 • u kursen kohë
 • është e saktë

Filloni ta përdorni që sot!

qr code isba - es


Për informacione teknike mbi përdorimin e këtij opsioni, ju lutemi t’i referoheni seksionit “Ndihmë” në ekranin Paguaj Faturën të aplikacionit Mobile Banking ose Manualit të Mobile Banking.
*Aktualisht ky opsion është i vlefshëm vetëm për faturat e OSSHEE. Ju lutemi vëreni se kopjet elektronike të faturave nuk përmbajnë kod QR në faturë.

 

Pyetje

 

 

Pyetje më të shpeshta – PDF

 

 

Manuali i Përdorimit  

 

 

Shkarkoni Manualin e Përdorimit – PDF

 

 

Për çdo informacion lidhur me përdorimin e Shërbimit Mobile Banking,

ju lutem telefononi shërbimin tonë

 

Call Center

08006000 (Falas)
+355 4 22 76 000/ 222 / 223
+ 355 (0) 692080903

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML