intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Raporte Vjetore të Intesa Sanpaolo Bank Albania

spacer
Raportet Vjetore të Intesa Sanpaolo Bank Albania janë një pasqyrë përmbledhëse e aktivitetit të bankës gjatë vitit të kaluar. Raportet Vjetore kanë për synim t'u ofrojnë vendimarrësve dhe personave të tjerë të interesuar informacione mbi aktivitetet dhe performancën financiare të bankës. Versionet e mëposhtme janë të gjitha në format PDF.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML