intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

ATM- Bankomate, Vendndodhja dhe Perdorimi

spacer

Në ATM-të e Bankës sonë ju mund të përdorni çdo kartë e cila ka logon e VISA ose MasterCard qoftë kjo e lëshuar ose jo nga Banka jonë për të kryer tërheqje parash LEK (ose EUR në ATM të caktuara, ju lutemi referojuni listës së ATM-ve), si dhe për të verifikuar gjendjen e llogarisë në çdo moment. ATM-të tona operojnë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, 365 ditë në Vit.

 
Veprimet që mund të kryejnë klientët e  Intesa Sanpaolo Bank Albania në ATM përfshijnë:
• Tërheqje parash në LEK (ose EUR në ATM të caktuara, ju lutemi referojuni listës së ATM-ve) nga çdo llogari e lidhur me kartën tuaj të Intesa Sanpaolo Bank Albania.
• Mund të transferoni para ndërmejt llogarive të lidhura me kartën tuaj të Intesa Sanpaolo Bank Albania.
• Mund të kontrolloni balancën e llogarisë/ve të lidhura me kartën tuaj
• Mund të printoni një mini-nxjerrje llogarie për transaksionet më të fundit të kryera në llogarinë/të tuaja të lidhura me kartën.
• Gjithashtu mund të ndryshoni PIN-in tuaj në çdo moment.
(për sqarime të mëtejshme ju lutem referojuni Informacionit të Detajuar (Pyetje-Përgjigje)

 

 

 

 

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML