intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Agro - Investim

spacer
Kemi krijuar produkte të dedikuara për individë dhe biznese të regjistruara që ushtrojnë aktivitetin e tyre në fushën e sektorit të bujqësisë, agro-përpunim, peshkim dhe përpunimin e tij, apo biznese të tjera të lidhura me to.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

Agro - Investim

 

Krijuar për të financuar nevojat e agrobiznesit për investime për zgjerimin e biznesit ose për të përmirësuar teknologjinë, duke mbuluar aktivitetet e mëposhtme:

  • Krijimin e një biznesi të ri bujqësor;
  • Peshkimi dhe përpunimi i tij;
  • Blerja e makinerive ose teknologjive të reja bujqësore për agro-përpunimin;
  • Ndërtim/restaurim i ndërtesës ku zhvillohet aktiviteti;
  • Blerje bagëti (asete) dhe/ose
  • Investime të tjera për aktivitetin e agrobiznesit

 

 

Kushtet e huasë

 

Shuma: deri në 50,000,000 Lek                                             

Afati maksimal: deri në 12 vjet

Periudha  e  mospagimit te huasë: deri në 24 muaj
Monedha: Lek & Euro 

Mënyra e ripagimit të huasë: fleksibël sipas sezonalitetit
Kolateral: 

- Pronë e paluajtshme; 

- Tokë  (duke përfshirë edhe tokën bujqësore); 

- Peng në makineri dhe pajisje.

Norma e Interesit: (të negociueshme)

Lek: duke filluar nga 6 %  

Euro:  duke filluar nga 5.5 %

 

sera 2 ws

SË BASHKU DO T'IA DALIM!

 

  Për më shumë informacione mbi Kreditë e Biznesit

drejtohuni në degën tonë më të afërt! 

www.intesasanpaolobank.al

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML