intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Ankesa

spacer

Të nderuar klientë,

 

në nënfaqet e kësaj kategorie do të keni mundësinë të lexoni Kodin e Etikës ku Banka bazon punën e saj të përditshme dhe të pasqyroni shqetësimet tuaja në lidhje me shkeljen e tij në ndonjë rast.

 

Kjo do të na ndihmonte të rrisnim cilësinë e shërbimit ndaj jush dhe t'ju vijmë në ndihmë në rast se hasni ndonjë problem gjatë zhvillimit të marrëdhënies tuaj me Bankën.

 

Gjithashtu një adresë e veçantë ju vihet në dispozicion për të depozituar ankesat tuaja të çdo lloji.

 

Ju falenderojmë paraprakisht për kohën dhe mundësinë që na jepni për t'u përmirësuar vazhdimisht!

 

Njësia e Kënaqësisë së Klientit, Departamenti i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML