intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Banka nëpërmjet Internetit

spacer
Internet Banking është shërbimi bankar nëpërmjet internetit që ofrohet nga Intesa Sanpaolo Bank Albania. Ky shërbim ju lejon të kryeni veprime në kohë reale nëpërmjet internetit pa qenë nevoja e instalimit të ndonjë programi tjetër në kompjuterin tuaj. Internet Banking është i disponueshëm si për klientët individë ashtu edhe për kompanitë. Shërbimi ju lejon të konsultoni llogarinë(të) tuaj si dhe informacionet e tjera bankare direkt nga kompjuteri juaj në shtëpi apo në zyrë, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Internet Banking i jep vlerë kohës tuaj.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
 
Nëpërmjet Internet Banking ju mund të:

 • Kontrolloni gjendjen në llogaritë tuaja;
 • Transferoni fonde nga njëra llogari në një tjetër brenda bankës;
 • Transferoni fonde nga llogaria juaj në një tjetër llogari jashtë banke;
 • Kontrolloni në kohë reale të gjitha depozitimet e kryera në llogarinë tuaj;
 • Printoni aktivitetin e llogarisë tuaj, e cila do të përmbajë të gjitha veprimet e kryera për periudhën e kërkuar nga ju, si dhe përshkrimet për çdo veprim;
 • Kryeni të gjitha pagesat e faturave utilitare si dhe detyrimeve ndaj shtetit në mënyrë shumë të thjeshtë duke përdorur Format e gatshme të krijuara nga banka për lehtësinë tuaj;
 • Kontrolloni pozicionin total të kompanisë me Bankën (balancën,linjat e kredive,depozitat me afat, Bonot e Thesarit etj);
 • Kontrolloni shumën e mbetur te kredisë në dispozicion;
 • Urdhëroni blloqe çeqesh;
 • Eksportoni të dhënat e llogarive tuaja në programin Excel, duke i lehtësuar zyrës suaj të financës, monitorimin dhe kontrollin e llogarive me bankën direkt nga zyra.

Avantazhet e shërbimit Internet Banking 

 • I aksesueshëm kudo nëpërmjet Internetit, 24 orë në ditë, pa qenë nevoja e instalimit të ndonjë programi të veçantë në kompjuterin tuaj;
 • I sigurte sepse informacioni nuk mund te shikohet apo aksesohet nga askush tjetër, gjë të cilën e garanton kompania e njohur ndërkombëtare Verisign Digital Signatures;
 • Sigurohet nga një enkriptim prej 128 bit SSL, gjë e cila konfirmon sigurinë e dërgimit të të dhënave të dërguara nëpërmjet internetit;
 • Çdo veprim i kryer nëpërmjet Internet Banking reflektohet në kohë reale në gjendjen e llogarisë tuaj;
 • Mund te kryeni veprime me llogari në monedha të ndryshme;
 • Mesazhet e mbërritura me E-mail nëpërmjet Internet Banking konsiderohen si të firmosura nga klienti;
 • Përveç komisionit mujor të cilin aplikon banka për këtë shërbim, asnjë komision shtesë nuk aplikohet, pavarësisht nga numri i veprimeve që kryeni nëpërmjet Internet Banking.
 • Nuk ka asnjë ndërmjetës apo palë të tretë si brenda apo jashtë vendit, e cila proçeson veprimet e kryera nëpërmjet Internet Banking.

Për të aplikuar për Internet Banking, ju mund të vizitoni një prej degëve të Bankës. Ndërkohë, Formularët e aplikimit dhe Formën e rregjistrimit, mund t’i gjeni në adresën e internetit https://internetbanking.intesasanpaolobank.al/

 

Për asistencë teknike telefononi +355 4 2276222/3 ose Cel: +355 69 20 80 903; ose dërgoni mesazh elektronik në adresën: support@intesasanpaolobank.al

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML