intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Mundësi punësimi

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron mundësi konkrete për karrierë dhe një mjedis pune mjaft të përshtatshëm për të gjithë punonjësit.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
 
Aktualisht Banka kërkon të punësojë:  
 
 
Për pozicionin:

 

Agjent Call Center në Tiranë - Afati për të dorëzuar aplikimet është 23 Dhjetor 2018

 

Arkëtar - Durrës & Elbasan - Afati për të dorëzuar aplikimet është 14 Dhjetor 2018

 

Specialist Prokurimesh "Junior" - Afati për të dorëzuar aplikimet është 28 Dhjetor 2018

 

Dokumentet

 • Kërkesë dhe CV (edhe në gjuhën Angleze)
 • Diplomë Universitare në profilin respektiv të kërkuar/ Diploma të tjera
 • Diploma dhe Certifikata të tjera kualifikimi në mbështetje të aplikimit tuaj
 •  

  Dokumentet duhet të adresohen për :
  Intesa Sanpaolo Bank Albania

  Departamenti i Burimeve Njerëzore
  Rruga: Ismail Qemali, Nr.27, Tiranë
  Tel: (04) - 2276000
  E-mail:
  hr@intesasanpaolobank.al

   

   

  spacer

   

   

  ispa_locator
   
   
  spacer
  Të rejat e fundit
  Kursi i Këmbimit
  Normat e Interesit
  © INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML