intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

DEPOZITAT NE LEKE ‘5 PER 5’ DHE ‘7 PER 7’

spacer
NORMA INTERESI DERI NE 5% PER DEPOZITEN ME AFAT 5 VJET DHE DERI NE 7% PER DEPOZITEN ME AFAT 7 VJET
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

DEPOZITAT NE LEKE ‘5 PER 5’ DHE ‘7 PER 7’

SHIJONI RRITJEN E KERKUAR TE INVESTIMIT TUAJ!

 

NORMA INTERESI DERI NE 5% PER DEPOZITEN ME AFAT 5 VJET

 

 

Depozita ‘5 për 5’

Viti i parë

Viti i dytë

Viti i tretë

Viti i katërt

Viti i pestë

≥ 3,999,999 LEK

1.35%

1.35%

2.10%

2.10%

5.00%

≤ 4,000,000 LEK

1.50%

1.50%

2.40%

2.40%

5.00%

 

NORMA INTERESI DERI NE 7% PER DEPOZITEN ME AFAT 7 VJET

 

 

Depozita ‘7 për 7’

Viti i parë

Viti i dytë

Viti i tretë

Viti i katërt

Viti i pestë

VitiiI gjashtë

Viti i shtatë

≥ 3,999,999 LEK

1.00%

1.60%

2.00%

3.20%

4.00%

5.10%

7.00%

≤ 4,000,000 LEK

1.00%

1.80%

2.20%

3.50%

4.20%

5.50%

7.00%

 

 

 

 

 

 

 

 

depozitat 5-7 y - wl

 

 

 AVANTAZHET

 

Norma Interesi në rritje dhe të pandryshuara gjatë gjithë periudhës së kontratës së depozitës
Interesa të përllogaritura dhe të përfituara çdo vit
Mundësi për të kaluar Interesat në Llogari rrjedhëse ose për t’i kapitalizuar ato çdo vit për të ardhura më të larta
Mundësi dhe fleksibilitet për të thyer depozitën përpara afatit duke mos i humbur interesat e përfituara deri në momentin e fundit të kreditimit në llogari

 

 

*Për normat e interesit të depozitave ju lutemi referojuni tabelës së normave të interesit tek kategoria Lidhje të Shpejta në faqen kryesore të website të Bankës. Interesi i Depozites’ aplikohet me baza vjetore; numri i diteve/365 .

 

Të gjitha depozitat e qytetarëve në Bankën tonë janë të siguruara sipas ligjit “Për Sigurimin e Depozitave” më datë dt. 22.05.2014, Ligji Nr. 53/2014. Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al

Ky është një publikim reklamues, për Kushtet e plota të Punës dhe  normat e interesit vizitoni cilëndo prej degëve tona, klikoni website të Bankës ose telefononi në Shërbimin Call Center.

 

 

CALL CENTER

08006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 2276000

+355 692080903

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML