intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

DEPOZITA 15 MUJORE NE LEK

spacer
DEPOZITA 15 MUJORE NE LEK DHUROJINI VETES NJE VLERE NE KOHE!
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

DEPOZITA 15 MUJORE NE LEK
DHUROJINI VETES NJE VLERE NE KOHE!


Depozita e re 15 Mujore në Lek, me Normë Interesi 1.5% në vit!

 

NJE BOTE MUNDESISH REALE

 

Nëse keni fonde të reja apo ekzistuese për të investuar, Depozita e re 15 Mujore ju ofron interesa shumë favorizuese, për një kohë të shkurtër.

 

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 

Monedha e depozitës: Lek

 

Kohëzgjatja e Depozitës: 15 muaj

 

*Norma e Interesit: 1.50%

 

E vlefshme për: Individë

 

depozita_15mujore_banner_540x355px

 

 

 

Mundësi për të kaluar depozitat ekzistuese në Euro në Depozitën 15 mujore pa e humbur interesin e depozitës ekzistuese.

 

 


*Interesi i Depozitës aplikohet me baza vjetore; numri i ditëve/365.

 

Të gjitha depozitat e qytetarëve në Bankën tonë janë të siguruara sipas ligjit “Për Sigurimin e Depozitave” më datë dt. 22.05.2014, Ligji Nr. 53/2014. Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al

 

Ky është një publikim reklamues, për Kushtet e plota të Punës dhe normat e interesit vizitoni cilën do prej degëve tona, klikoni në website të Bankës në Normat e Interesit, ose telefononi në Shërbimin Call Center: 08006000; +3554 2276000; +355 692080903

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML