intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Depozita 1 vjeçare në Lek

spacer
ME DEPOZITEN 1 VJECARE NE LEK, PRITJA JUAJ SHPERBLEHET! Norma e Interesit: 1.3% për depozita deri në 5,000,000 Lek dhe 1.5% për depozita 5,000,000 – 10,000,000 Lek
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

ME DEPOZITEN 1 VJECARE NE LEK, PRITJA JUAJ SHPERBLEHET!
SHIJONI INTERESAT FIKSE, DERI NE 1.5%!

 

Depozita standarte 12 Mujore në Lek, me Normë Interesi deri në 1.5% në vit!

 

NJE BOTE MUNDESISH REALE

 

300-x-250-px

 


DEPOZITA 12 MUJORE NE LEK,
DHUROJINI VETES NJE VLERE NE KOHE!

 

 

Nëse keni fonde të reja apo ekzistuese për të investuar, Depozita standarte 12 Mujore ju ofron interesa edhe më shumë favorizuese, për një kohë të shkurtër.

 

 

KARAKTERISTIKAT KRYESORE


Monedha e depozitës: Lek


Kohëzgjatja e Depozitës: 12 muaj


*Norma e Interesit:

 

1.3% për depozita deri në 5,000,000 Lek


1.5% për depozita 5,000,000 – 10,000,000 Lek 


E vlefshme për: Individë

 

Mundësi edhe për të kaluar depozitat ekzistuese në Euro në Depozitën 12 mujore pa e humbur interesin e depozitës ekzistuese.

 

E vlefshme për një kohë të limituar për klientët ekzistues dhe të rinj!

 

*Interesi i Depozitës aplikohet me baza vjetore; numri i ditëve/365.

Të gjitha depozitat e qytetarëve në Bankën tonë janë të siguruara sipas ligjit “Për Sigurimin e Depozitave” më datë dt. 22.05.2014, Ligji Nr. 53/2014. Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al  

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML