intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Depozita Stafetë

spacer
Nëse po kërkoni të keni përfitime të mëdha duke siguruar një fleksibilitet maksimal për kursimet tuaja, zgjidhni Depozitën Stafetë, një depozitë e re ku muajt konkurojnë me njëri-tjetrin duke ju ofruar një performancë në rritje të investimit tuaj.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Depozita Stafetë ju sjell këto avantazhe:
 • Norma interesi që rriten çdo muaj
 • Interes që kreditohet çdo muaj në llogarinë tuaj.
 • Norma e interesit në secilin muaj të deklaruara që në fillim, si dhe një kontratë që tregon se sa interes do të fitoni në secilin prej të12 muajve.
 • Mundësi tërheqje të depozitës tuaj në çdo moment ndërkohe që keni përfituar interesat e muajve të mëparshëm.
Kushtet e produktit:
 • Afati një vjeçar
 • Monedhat e ofruara: LEK dhe EURO
 • Shuma minimale: 250,000 LEK dhe2,500 EURO 
Normat e interesit:

 

Konsultoni Tabelën e Normave të Interesit (të përditësuar) në faqen kryesore. (djathtas-poshte) 

 

 

depozita stafete imazh

Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al

 

 

Pasqyra e të Dhënave Kryesore të Produktit - Key Fact Statement

 

 

Depozita STAFETE

 

 

CALL CENTER
 08006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle)
TEL: +355 4 22 76 000
CEL: +355 69 20 80 903

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML