intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Depozita me Interes të Parapaguar

spacer
Depozita bankare me interes të parapaguar i paguhet klientit në momentin e investimit.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

Çfarë është Depozita me Interes të Parapaguar?                   

 

Depozita bankare me interes të parapaguar i ofrohet klientëve Individë dhe është një depozitë me interes fiks i cili i paguhet klientit në momentin e investimit.

 

Depozita me Interes të parapaguar ju  sjell këto avantazhe:

  • Interes i parapaguar që në momentin e investimit
  • Ri investim të interesit të përfituar nga depozita paraardhëse
  • Rinovim automatik të depozitës me të njëjtat terma dhe me normat e interesit të publikuara në Kushtet e Punës së Bankës në ditën e rinovimit.

 

Kushtet e produktit

 

Afati: 3 mujor, 6 mujor, 9 mujor, 1 vjeçar

 

Monedha:  EUR dhe LEK

 

Shuma minimale: EUR 1,000 LEK 100,000

 

Karakteristika Speciale: Llogaria e lidhur me depozitën me interes  të parapaguar do të jetë pa komision nëse ajo nuk është e lidhur me produkte të tjera si psh Kartë Debiti, Paradhënie, Kredi etj.

 

Normat e interesit

 

Konsultoni tabelën e normave të interesit për depozitat të përditësuar në faqen kryesore (djathtas poshte).

 

Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al

 

Pasqyra e të Dhënave Kryesore të Produktit - Key Fact Statement

 

 

Depozita me Interes te Parapaguar

 

CALL CENTER
 08006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle)
TEL: +355 4 22 76 000
CEL: +355 69 20 80 903

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML