intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Depozitat 18 & 30 Mujore ne LEK

spacer
PROJEKTO SHPERBLIMIN TEND ME DEPOZITAT 18 & 30 MUJORE ME INTERESA NE RRITJE
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

PROJEKTO SHPERBLIMIN TEND
ME DEPOZITAT 18 & 30 MUJORE
ME INTERESA NE RRITJE

 

Dy Depozitat më të reja në LEK të ofruara nga Intesa Sanpaolo Bank Albania grupojnë së bashku tiparet dhe përfitimet më të dobishme si:

 • fleksibiliteti në kohë me afatet 18 ose 30 mujore
 • interesa në LEK në rritje pas çdo viti dhe
 • përfitim të interesave edhe nëse thyeni Depozitën përpara kohës së parashikuar.

 

INTERESAT NE LEKE

 

Depozita 18 Mujore

 • 1.1 % për vitin e parë, 
 • 1.7% për 6 muajt e tjerë (të fundit)


Depozita 30 Mujore

 • 1.1 % për vitin e parë, 
 • 1.7 % për vitin e dytë, 
 • 2.55 % për 6 muajt e tjerë (të fundit)

 

 

deposits 18-30m ws

 

 

AVANTAZHET 

 

 • Norma interesi në rritje
 • Përfitimi i menjëhershëm i interesave në llogari:
   pas 12 muajve për vitin e parë dhe pas 18 muajsh për 6 mujorin e fundit të depozitës 18 Mujore
   pas 12 muajve për vitin e parë, pas 24 muajsh për vitin e dytë dhe pas 30 muajsh për 6 muajt e fundit të depozitës 30 Mujore
 • Tërheqje e parakohshme e depozitës tuaj duke mos humbur interesin e akumuluar deri në periudhën e fundit të kreditimit në llogari.


KENI TASHME NE BANKE NJE DEPOZITE NE EURO E CILA NUK ESHTE MATURUAR AKOMA DHE DESHIRONI TA KALONI NE LEK NE “DEPOZITËN 18 ose 30 MUJORE”?

 

Ne kemi menduar edhe për këtë! Thjesht paraqituni në cilëndo prej degëve të Bankës sonë dhe do të mund të kaloni tek produkti i ri pa e humbur interesin e depozitës ekzistuese.

 

Pasqyra e të Dhënave Kryesore të Produktit - Key Fact Statement

 

Depozita me Afat 18 Mujor

 

Depozita me Afat 30 Mujor

 

*‘Interesi i Depozitës’ aplikohet me baza vjetore; numri i ditëve/365

Të gjitha depozitat e qytetarëve në Bankën tonë janë të siguruara sipas ligjit “Për Sigurimin e Depozitave” më datë dt. 22.05.2014, Ligji Nr. 53/2014. Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al

Ky është një publikim reklamues, për Kushtet e plota të Punës dhe  normat e interesit vizitoni cilëndo prej degëve tona, klikoni website të Bankës ose telefononi në Shërbimin Call Center.

CALL CENTER

08006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 2276000

+355 692080903

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML