intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Financim Afat-gjatë

spacer
Financimet afat-gjata janë nga 5-vjet deri në 20-vjet. Qëllimi është financimi i blerjes së pajisjeve, makinerive të reja, ndërtimin e magazinave dhe financimin për projektet e zhvillimit.
 
Kreditë e Bashkëfinancuara
Kreditë e bashkëfinancuara u ofrohen klientëve në partneritet me banka të tjera lokale kryesisht për financimin e projekteve investuese. Këto kredi ofrojnë financim për shuma të mëdha duke diversifikuar riskun. Këto kredi variojnë nga paradhënie afat-shkurtra në kredi afat-gjata. 
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML