intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Internet Banking, Banka Nëpërmjet Internetit

spacer
Internet Banking është shërbimi bankar nëpërmjet internetit që ofrohet nga Intesa Sanpaolo Bank Albania. Ky shërbim ju lejon të kryeni veprime në kohë reale nëpërmjet internetit pa qenë nevoja e instalimit të ndonjë programi tjetër në kompjuterin tuaj. Internet Banking është i disponueshëm si për klientët individë ashtu edhe për kompanitë. Shërbimi ju lejon të konsultoni llogarinë(të) tuaj si dhe informacionet e tjera bankare direkt nga kompjuteri juaj në shtëpi apo në zyrë, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Internet Banking i jep vlerë kohës tuaj.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

Internet Banking

 

 

Me Internet Banking ju mund të:

 • konsultoni gjendjen e llogarisë(ve) tuaj
 • transferoni fonde (brenda dhe jashtë)
 • shlyeni detyrimet (si telefoni, taksat, etj)
 • shikoni detajet e transaksioneve
 • si dhe informacione për kreditë, depozitat, çeqet e lëshuara, kursin e këmbimit
Si të filloj ta përdor Internet Banking

 • Ju mund të aplikoni që sot për shërbimin Internet Banking në cilëndo prej degëve tona.

Informacion shtesë

Asistencë teknike

Telefon: +355 4 2276222/3 Cel: +355 69 20 80 903

E-mail: helpdesk@intesasanpaolobank.al

 
 
 
 • Intesa Mobile është shërbimi më i ri pa pagesë i Intesa Sanpaolo Bank Albania i konceptuar si një shërbim që përputhet më së miri me stilin e jetesës së orientuar drejt teknologjisë.
 • Përmes shërbimit Intesa Mobile ju mund të kryeni transaksione bankare në celular / tabletë, sipas axhendës suaj dhe kudo që ndodheni .
 • Intesa Mobile është i disponueshëm si për klientët individë ashtu edhe për kompanitë.
(klikoni mbi titullin per me shume informacion)

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML