intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Ju dëgjojmë 100 %

spacer
Mbështetur mbi përkushtimin e përhershëm ndaj klientëve, projekti “Ju dëgjojmë 100%” do të zgjerohet vazhdimisht për të sjellë iniciativa të reja.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

Ndërsa dëgjojmë ato që ju na thoni për produktet dhe shërbimet tona, ne do jemi në gjendje të promovojmë cilësinë, do njihemi edhe më mirë me nevojat tuaja, do t’i kuptojmë ato, dhe të gjitha këto do bëjnë që ne t’ju përgjigjemi në mënyrën më të duhur, duke krijuar kështu kushte edhe më të mira për vendosjen e një marrëdhënie partneriteti afatgjatë me ju.
 
Mbështetur mbi përkushtimin e përhershëm ndaj klientëve, projekti “Ju dëgjojmë 100%” do të zgjerohet vazhdimisht për të sjellë iniciativa të reja.

 

Prandaj, brenda iniciativës “ Ju dëgjojmë 100%”, ne ju ftojmë të na dërgoni të gjitha sugjerimet, komentet dhe opinionet tuaja. 
 
Si mund të kontribuoni?

 
Ju lutemi mbushni pyetjet e formularit përkatës dhe dorëzojeni atë në cilëndo prej degëve tona.

 
Formular Opinioni (pdf)

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML