intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

KARTA E KREDITIT

spacer
ME KARTEN E KREDITIT NDIHESH I LIRE ÇDO DITE!
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

ME KARTEN E KREDITIT
NDIHESH I LIRE ÇDO DITE!

 

 • 0% Interes për pagesë të plotë të faturave mujore,
 • deri në 45 ditë kohë për të shlyer detyrimin e kartës,
 • mund të paguani vetëm 5% të shpenzimeve mujore,
 • kartë me Chip & Contactless, 
 • 0 komision për blerjet në POS & Internet.


ÇFARE ESHTE KARTA E KREDITIT E INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA?

 

Karta e kreditit e Intesa Sanpaolo Bank Albania është një Kartë për Individë,  e lidhur me një limit kredie të aprovuar nga banka që përfaqëson limitin e Kartës.

Ajo mban logon MasterCard dhe mund të përdoret për të realizuar pagesa ose për tërheqje cash brenda dhe jashtë vendit kudo ku shfaqet kjo logo.
Karta lëshohet në LEK si monedha bazë jo vetëm e të ardhurave, por edhe e shpenzimeve.

 

 

BLINI TANI, PAGUANI ME VONE


Karta e kreditit ofron fleksibilitet të jashtëzakonshëm për përdoruesit e saj. Blerjet apo tërheqjet e bëra gjatë muajit do të paguhen në muajin pasardhës. 

 

Deri në datën e fundit të pagesës, ju mund të zgjidhni:

 • Të paguani totalin e faturës mujore. Nuk aplikohet interes për shumën e kredisë së përdorur.
 • Të paguani vetem 5% të shpenzimeve me kartë. Pjesa tjetër e faturës mund të mbartet për t’u paguar në muajt në vazhdim me interesat më të favorshëm në treg.


banner_480x320

 

 

PERDORIMI I KARTES SE KREDITIT

 

Gjithçka është e mundur me Kartën e Kreditit të Intesa Sanpaolo Bank.

Karta vjen edhe me teknologjinë më të avancuar Contactless që mundëson kryerjen e pagesave të shpejta dhe të sigurta pa kontakt fizik midis Kartës dhe POS.

 

 

Blerje dhe Pagesa     

 

• POS/Internet     
• Rezervime përmes telefonit   
• Abonime (Memberships)    
• Blerje Pa kontakt (Contactless)

 

Veprime në ATM

 

• Tërheqje cash

• Verifikim balance në ISPBA/jo-ISPBA ATM

• Ndryshimi i kodit PIN (ISPBA ATM)

 

 

AVANTAZHET E KARTES SE KREDITIT


• 0% Interes për pagesë të plotë të faturave mujore
• 0 komision për blerjet në POS & Internet, brenda & jashte vendit
• 0 komision mirëmbajtje për vitin e parë
• Deri në 45 ditë kohë për të shlyer detyrimin e kartës
• Mund të paguani vetëm 5% të shpenzimeve mujore dhe pjesën tjetër ta mbartni për muajt në vazhdim me interesat më konkurruese në treg
• Kohë e kursyer përmes pagesave të shpejta dhe te sigurta Contactless

 

SI TE APLIKOJ PER KARTE KREDITI?

 

Shumë më e thjeshtë nga sa e keni menduar:

 • Paraqituni në degën më të afërt të Intesa Sanpaolo Bank Albania
 • Nevojiten: një dokument identifikimi, një vërtetim të ardhurash dhe një certifikatë familjare*
 • Aprovim i shpejtë

*Banka rezervon gjithmonë të drejtën të kërkojë dokumentacion shtesë në varësi të rastit

 

PYETJET ME TE SHPESHTA

 

KARTA E KREDITIT DHE KONCEPTET BAZE TE SAJ (PDF)

 

PERDORIMI I KARTES SE KREDITIT (PDF)

 

LIMITE, INTERESA & KOMISIONE (PDF)

 

SIGURIA E KARTES (PDF)

 

Ky është një informacion reklamues, për kushtet e plota të punës dhe normat e interesit ju lutemi të vizitoni cilëndo prej degëve të bankës sonë më pranë jush, të vizitoni kategorinë respektive në website www.intesasanpaolobank.al  ose të telefononi Shërbimin tonë Call Center.

 

 

CALL CENTER
8006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle)
TEL: +355 4 22 76 000
CEL: +355 69 20 80 903
info@intesasanpaolobank.al

  

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML