intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

KARTA IME E PARAPAGUAR

spacer
BLINI ONLINE, BENI SHOPPING, PAGUANI DREKEN, TERHIQNI NE ATM ME ZERO KOMISION VETEM ME "KARTA IME E PARAPAGUAR" NGA INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

KARTA IME E PARAPAGUAR  është një kartë individuale nëpërmjet së cilës mbajtësi i kartës blen vlerën e kartës në momentin që aplikon për të.

 

posters-shopping

 

Karta e Parapaguar e ISBA është një Kartë Rimbushëse me Qëllim të Përgjithshëm,

që do të thotë se ajo mund të përdoret për të gjitha llojet e transaksioneve

në POS, Internet, ATM dhe që mbajtësi i kartës mund ta rimbushë atë në çdo degë ISBA

në çdo moment që paratë në kartë të kenë mbaruar*.

 

posters-lunch

 

Karta nuk është e personalizuar me emrin e Kartëmbajtësit.

Kartat e Parapaguara gjenden tashmë në çdo degë të ISBA dhe

të gjithë klientët mund ta marrin atë menjëherë.

 

posters-online

 

 

Karta e Parapaguar është një Kartë me CHIP, MasterCard, e cila lëshohet në monedhën LEK.

 

Avantazhet dhe Përfitimet :

 

 • E merrni në dorë menjëherë
 • Pa Komisione bankare për të gjitha blerjet në POS apo Internet në Shqipëri dhe jashtë Shqipërisë.
 • Pa Komision për çdo tërheqje në ATM-të e ISBA
 • E lëshuar në monedhën vendase LEK (të ardhura në Lek, shpenzime në Lek)
 • Rimbushet në çdo degë të Intesa Sanpaolo Bank Albania
 • E vlefshme për të gjithë llojet e transaksioneve: POS, ATM, Internet
 • Eviton rrezikun e të pasurit para Cash.
 • Ju ndihmon në menaxhimin e parave.

CALL CENTER

08006000 (FALAS)

+355 22 76 000/222/223

+355 692080903

 

*Aplikohen limite. Ju lutemi referojuni Kushteve të Punës

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML