intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Karta MasterCard Standard

spacer
Nese keni ne keni plane te udhetoni dhe deshironi te perdorni karten ose te beni blerje nepermjet Internetit, atehere karta MasterCard (Standard) eshte mjeti qe ju nevojitet. Karta MasterCard (Standard) eshte karte debiti qe lidhet direkt me llogarine tuaj rrjedhese, duke ju ofruar nje menyre komode per te patur akses te fondeve ne llogarine tuaj, sa here qe ju nevojiten, kudo ne bote.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Nese keni nevoje per para cash ju mund t’i terhiqni ne cdo ATM te Intesa Sanpaolo Bank Albania, ose ne cdo ATM tjeter ku shfaqet logoja MasterCard, ne Shqiperi dhe ne bote.

 • Karta MasterCard (Standard) eshte gjithashtu e pershtatshme per blerje ne terminalet POS (Pikat e Shitjes) ne Shqiperi, si dhe ne miliona pika-shiteje ne bote, kudo ku shfaqet logo e MasterCard.
 • Nje avantazh shtese i kartës  MasterCard eshte mundesia e blerjeve nepermjet Internetit.
 • Kjo   kartë ju ofron, juve si mbajtes i kartes, kontroll te plote te shpenzimeve. Cdo veprim qe beni me karte pasqyrohet ne gjendjen e llogarise suaj, duke ju mundesuar keshtu verifikimin e cdo transaksioni.

Avantazhet & Përfitimet

 • Me e sigurt se sa te mbash para me vehte.
 • Nje menyre komrde dhe e sigurt per te patur akses te llogarise tuaj rrjedhese me BASH, ne cdo kohe, sa here qe ju keni nevoje, kudo ne bote.
 • Terhqje parash cash ne cdo ATM te Intesa Sanpaolo Bank Albania, ose ne cdo ATM tjeter ne Shqiperi, si dhe ne mbi 950,000 ATM kudo ne bote, 24 ore ne dite, 7 dite ne jave.
 • Perdoret per te blerje mallrash dhe sherbimesh, ne Shqiperi si dhe ne miliona pika-shitjesh ne bote.
 • E vlefshme per blerje nepermjet Internetit, rezervim hoteli, makine, etj.
 • Kontroll me te mire te shpenzimeve dhe mundesine e verifikimit te cdo transaksioni ne llogarine tuaj.

 • S’ka komisione bankare kur perdorni terminalet POS bankës ne Shqiperi. (Lista e POS-ve)

Përdorimi i Kartës

 • Terheqje Cash: Ju mund te terhiqni para cash ne cdo ATM me logon MasterCard, ne Shqiperi dhe ne bote sa here qe keni nevoje. ATM-te funksionojne 24 ore ne dite, 7 dite ne jave.
 • Fusni karten brenda ATM-se dhe me pas zgjidhni gjuhen qe preferoni (Shqip ose Anglisht)
 • Pasi keni zgjedhur gjuhen e preferuar, fusni kodin e kartes (PIN-in).
 • Pasi keni futur PIN-in, zgjidhni opsionin per veprimin qe ju deshironi te kryeni (terhiqje parash, verifikim i gjendjes se llogarise, etj).
 • ATM-ja shfaq gjithmone zgjedhjen e deshiruar prandaj thjesht ndiqni udhezimet ne ekran.
 • Blerje ne POS (Pika-Shitje): Per te kryer nje blerje ne nje terminal POS duhet thjesht te kalohet karta ne terminal (nga ju ose shitesi).
 • Pasi keni kaluar karten ne terminal dhe transaksioni kryhet me sukses, atehere shitesi duhet t’ju jap nje fature per te firmosur dhe nje fature te dyte te cilen duhet ta mbani ju.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML