intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Karta VISA Elektron

spacer
Visa Electron eshte karte debiti qe lidhet direkt me llogarine tuaj rrjedhese duke ju ofruar nje menyre te lehte per aksesimin e fondeve ne llogarine tuaj, ne cdo kohe, diten ose naten, sa here qe ju keni nevoje.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Nese keni nevoje per para cash, ju mund te terhiqni ne cdo ATM te Intesa Sanpaolo Bank Albania, ose ne cdo ATM tjeter ku shfaqet logoja e Visa Electron, ne Shqiperi si dhe ne mbi 950,000 ATM ne te gjithe boten.
 
Karta juaj Visa Electron eshte gjithashtu e pershtatshme per blerje ne cdo terminal POS (Pike-Shitje) ne Shqiperi dhe ne miliona Pika-Shitje kudo neper bote, ne dyqane, supermarkete, restorante, agjenci udhetimi, pika karburanti dhe kudo tjeter ku shfaqet logo e Visa Electron, ne Shqiperi dhe jashte shtetit.
 
Visa Electron ju ofron, juve si mbajtes i kartes, kontroll te plote te shpenzimeve. Cdo veprim qe beni me karte pasqyrohet ne gjendjen e llogarise suaj, duke ju mundesuar keshtu verifikimin e cdo transaksioni.
 
Njoftim i Rëndësishëm
 
Karta Visa Electron do të qëndrojë në treg edhe përgjatë vitit 2014 deri në skadencen e kartave të fundit.
 
Kartëmbajtësit që ende i kanë mund të nisin Procesin e Zëvendësimit apo Migrimit të këtyre kartave në fund të afatit të përdorimit, me kartën e Grupit: Visa Insprire. 
 
Avantazhet & Përfitimet

 • Me e sigurt se sa te mbash para me vete.
 • Leshohet falas per te gjithe klientet individual kur hapin nje llogari rrjedhese me ne.
 • Ofron nje menyre te sigurt dhe komode per te patur akses te llogarise tuaj rrjedhese me Intesa Sanpaolo Bank Albania.
 • Terhqje parash cash ne cdo ATM te Bankë, ose ne cdo ATM tjeter ne Shqiperi, si dhe ne mbi 950,000 ATM kudo ne bote, 24 ore ne dite, 7 dite ne jave.
 • Blerje ne miliona pika-shitjesh, kudo ku shfaqet logo e Visa Electron, ne Shqiperi dhe ne bote.
 • Kontroll me te mire te shpenzimeve dhe mundesine e verifikimit te cdo transaksionin qe me llogarine tuaj.
 • S’ka komisione bankare per blerjet qe behen ne termianet POS te Bankës. (Lista e Tregtareve)
 • Lidhet me llogarine tuaj rrjedhese ne cdo lloj monedhe qe deshironi (LEK, EUR, US$, GBP, CHF).

Përdorimi i kartës

 • Terheqje Cash: Ju mund te terhiqni para cash ne cdo ATM me logon Visa Electron, ne Shqiperi dhe ne bote sa here qe keni nevoje. ATM-te funksionojne 24 ore ne dite, 7 dite ne jave.
 • Fusni karten brenda ATM-se dhe me pas zgjidhni gjuhen qe preferoni (Shqip ose Anglisht)
 • Pasi keni zgjedhur gjuhen e preferuar, fusni kodin e kartes (PIN-in).
 • Pasi keni futur PIN-in, zgjidhni opsionin per veprimin qe ju deshironi te kryeni (terhiqje parash, verifikim i gjendjes se llogarise, etj).
 • ATM-ja shfaq gjithmone zgjedhjen e deshiruar prandaj thjesht ndiqni udhezimet ne ekran.
 • Blerje ne POS (Pika-Shitje): Per te kryer nje blerje ne nje terminal POS duhet thjesht te kalohet karta ne terminal (nga ju ose shitesi).
 • Pasi keni kaluar karten ne terminal dhe transaksioni kryhet me sukses, atehere shitesi duhet t’ju jap nje fature per te firmosur dhe nje fature te dyte te cilen duhet ta mbani ju.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML