intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Karta Visa Classic

spacer
Nese planifikoni te udhetoni jashte ose deshironi te beni blerje nepermjet Internetit, atehere VISA Classic eshte karta qe ben per ju. Nese paguheni ne Dollare Amerikane ose nese preferoni te perdorni kete monedhe, ju informojme se karta VISA Classic eshte e percaktuar ne monedhen e dollarit.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
VISA Classic eshte karte debiti qe lidhet direkt me llogarine tuaj rrjedhese, duke ju ofruar nje menyre komode per te patur akses te fondeve ne llogarine tuaj, sa here qe ju nevojiten, kudo ne bote.

 • Nese keni nevoje per para cash ju mund t’i terhiqni ne cdo ATM te Intesa Sanpaolo Bank Albania, ose ne cdo ATM tjeter ku shfaqet logoja VISA, ne Shqiperi dhe ne bote.
 • Karta VISA Classic eshte gjithashtu e pershtatshme per blerje ne terminalet POS (Pikat e Shitjes) ne Shqiperi, si dhe ne miliona pika-shiteje ne bote.
 • Nje avantazh tjeter i kartes VISA Classic eshte mundesia e blerjeve nepermjet Internetit.
 • Duke qene karte debiti, VISA Classic ju ofron, juve si mbajtes i kartes, kontroll te plote te shpenzimeve. Cdo veprim qe beni me karte pasqyrohet ne gjendjen e llogarise suaj, duke ju mundesuar keshtu verifikimin e cdo transaksioni.

Avantazhet & Përfitimet

 • VISA eshte karta me e perhapur dhe me pranuar ne te gjithe boten.
 • Me e sigurt se sa te mbash para me vehte, veçanerisht kur udhetoni jashte.
 • Nje menyre komode dhe e sigurt per te patur akses te llogarise tuaj rrjedhese me BASH, ne cdo kohe, sa here qe ju keni nevoje, kudo ne bote.
 • Terhqje parash cash ne cdo ATM te BASH, ose ne cdo ATM tjeter ne Shqiperi, si dhe ne mbi 1,000,000 ATM kudo ose 160 vende neper bote, 24 ore ne dite, 7 dite ne jave kudo ku shfaqet logoja VISA.
 • Perdoret per te blerje mallrash dhe sherbimesh, ne Shqiperi si dhe ne miliona pika-shitjesh ne bote.
 • E vlefshme per blerje nepermjet Internetit, rezervim hoteli, makine, etj.

 • Kontroll me te mire te shpenzimeve dhe mundesine e verifikimit te cdo transaksioni ne llogarine tuaj

 • S’ka komisione bankare kur perdorni terminalet POS te BASH ne Shqiperi. (Lista e POS-ve)

Përdorimi i Kartës

 • Terheqje Cash: Ju mund te terhiqni para cash ne cdo ATM me logon Visa Electron, ne Shqiperi dhe ne bote sa here qe keni nevoje. ATM-te funksionojne 24 ore ne dite, 7 dite ne jave.
 • Fusni karten brenda ATM-se dhe me pas zgjidhni gjuhen qe preferoni (Shqip ose Anglisht)
 • Pasi keni zgjedhur gjuhen e preferuar, fusni kodin e kartes (PIN-in).
 • Pasi keni futur PIN-in, zgjidhni opsionin per veprimin qe ju deshironi te kryeni (terhiqje parash, verifikim i gjendjes se llogarise, etj).
 • ATM-ja shfaq gjithmone zgjedhjen e deshiruar prandaj thjesht ndiqni udhezimet ne ekran.
 • Blerje ne POS (Pika-Shitje): Per te kryer nje blerje ne nje terminal POS duhet thjesht te kalohet karta ne terminal (nga ju ose shitesi).

 • Pasi keni kaluar karten ne terminal dhe transaksioni kryhet me sukses, atehere shitesi duhet t’ju jap nje fature per te firmosur dhe nje fature te dyte te cilen duhet ta mbani ju.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML