intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Karta Visa Inspire

spacer
Karta Visa Inspire
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

inspire logo small

 

 

Karta e pagesës ndërkombëtare Visa Inspire është një kartë pagese debiti pa reliev, e cila i ofrohet klientit që ka nje llogari me bankën.

 

Titullari i kartës mund të kryej pagesa për mallra dhe shërbime ose të tërheqë para cash nga ATM deri në shumën e limitit ditor.

 

WHAT INSPIRES YOU TODAY?
Disa njerëz janë gjithmonë duke kërkuar frymëzim dhe e gjejnë atë rreth tyre. Për këta njerëz INTESA SANPAOLO BANK ka krijuar Inspire (Frymëzimin), kartën e re të debitit, e cila do ju shoqërojë kudo t’ju çojë frymëzimi juaj.
Karta Inspire është me ju kudo që dëshironi dhe ndodheni, me seriozitetin e një prej grupeve kryesore ndërkombëtare bankare: Intesa Sanpaolo. Përdoreni Kartën Inspire për blerjet tuaja në të gjithë botën dhe për tërheqje parash të sigurta dhe pa komision në dymbëdhjetë bankat që janë pjesë e Grupit.

GO BEYOND YOUR BORDERS.
GO INSPIRE.

 

Karta e Debitit Inspire është e lidhur vetëm me llogarinë rrjedhëse.

 

Tërhiqni para pa komision në të gjitha ATM e bankave të Grupit Intesa Sanpaolo:  
 
Shqipëri, Bosnje, Kroaci, Egjipt, Hungari, Itali, Rumani, Rusi, Serbi, Sllovaki, Slloveni, Ukrainë

 

NE JEMI TË SIGURT QË JU SHUMË SHPEJT DO TË SHIJONI AVANTAZHET E KARTËS TUAJ INSPIRE

 

  • Ju mund të aksesoni fondet në llogarinë tuaj rrjedhëse 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, 365 ditë në vit, në të gjitha ATM-të dhe pikat e shitjes ku shfaqet logo Visa në Shqipëri dhe mbarë botën.
  • Duke përdorur kartën tuaj Inspire ju mund të tërhiqni pa komision në të gjitha ATM-të e Grupit Intesa Sanpaolo.
  • Ju mund të blini pa komision në POS-et e instaluara në të gjithë Shqipërinë.
  • Me Inspire limiti ditor i tërheqjes cash nga ATM është 50.000 ALL ndërsa limiti ditor për blerjet në PoS është 500.000 ALL.
  • Karta Inspire ju ofron nivel të lartë sigurie dhe mbrojtje, mundësuar nga teknologjia Chip dhe PIN.

 

KARTA VISA INSPIRE – STUDENT CLUB

 

karta-student-club- visa 8x8cm

 

Me kartën Visa Inspire (Student Club) studentët përfitojnë të njejtat ulje në të gjitha bizneset partnere, njësoj si me Student Club Card.

 

Për t’u pajisur me Kartën Visa Inspire ju duhet të antarësoheni në www.studentclub.al dhe pas kësaj të paraqiteni pranë degëve të Bankës Intesa Sanpaolo në të gjithë Shqipërinë për të hapur një Llogari Rrjedhëse në Lek. (vetëm për anëtarët e ‘Student Club’)

Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron kushte preferenciale për hapjen e llogarisë rrjedhëse për studentët që aplikojnë përmes Student Club Card:
 
 -  Llogaria rrjedhëse ju ofron mundësinë të kryeni veprime në çdo moment pa asnjë kufizim.
 -  Komision për hapjen e llogarisë rrjedhëse - 50 lekë!
 -  Muajin e parë mirëmbajtja e Llogarisë Rrjedhëse ofrohet Falas!
 -  Muajt në vazhdim aplikohet një tarifë e reduktuar, vetëm 50 Lekë në muaj.

 

 

Koha minimale brenda së cilës ju do të kontaktoheni nga Banka pas momentit të dorëzimit të kërkesës është 5 ditë pune.
 
Koha minimale brenda së cilës ju pajiseni me Kartën Visa Inspire nga momenti i aplikimit pranë njërës prej degëve të bankës tonë është 15 ditë.
 
Për më shumë informacion mbi përdorimin e kartës tuaj Inspire, ju lutemi të drejtoheni në çdo degë të Intesa Sanpaolo Bank Albania, të vizitoni faqen tonë të internetit, të konsultoheni me broshurat përkatëse ose te telefononi Call Center.

 

www.intesasanpaolobank.al
Call Center
08006000 (Falas)
+355 4 22 76 000 / 222 / 223
+355 69 20 80 903

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML