intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Kartat e biznesit, ATM & terminalet POS

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania ju ofron disa shërbime kartash të cilat u përshtaten më së miri nevojave tuaja si biznes apo institucion.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Informacione shtesë:
Shërbimi me Terminalet POS:
 

 

Ju mund ta përdorni kartën në miliona Makina ATM që shfaqin shenjat dalluese VISA dhe/ose MasterCard, në Shqipëri dhe jashtë saj, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Gjithashtu, ju mund të përdorni kartën për të kryer pagesa për mallra apo shërbime në çdo pikë shitje në botë ku shfaqen shenjat dalluese VISA dhe/ose MasterCard. Kartat e Intesa Sanpaolo Bank Albania (duke përjashtuar kartën VISA Electron) mund të përdoren dhe për të kryer rezervime në hotele, prenotime biletash udhëtimi, blerje nëpërmjet Internetit, etj.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML