intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Këshilli Drejtues

spacer
 
 
 

  Z. Vojko COK

Kryetar

Z. Paolo GENOVESE

Zv. Kryetar

Z. Silvio PEDRAZZI

  Anëtar i Këshillit dhe DPE

Z. Ilir PANDA

Anëtar

Z. Salvatore CATALANO

Anëtar

Znj. Elena BRENO

Anëtare

          Z. Marco SANTINI

                Anëtar                

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML