intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Kredi Agrobiznesi

spacer
Këtu do të gjeni Kredi, Shërbime dhe Produkte që mbështesin atë çfarë sot agro-kultura ka nevojë.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

Intesa Sanpaolo Bank Albania në kuadrin e angazhimit të saj për të kontribuar në zhvillimin e ekonomisë Shqiptare ka përfshirë agrobiznesin si një nga përparësitë e aktivitetit të saj, duke krijuar edhe kapacitetet për të mbështetur rritjen e këtij sektori.

 

Kemi krijuar produkte të dedikuara për individë dhe biznese të regjistruara që ushtrojnë aktivitetin e tyre në fushën e sektorit të bujqësisë, agro-përpunim, peshkim dhe përpunimin e tij, apo biznese të tjera të lidhura me to.

 

agro 1 ws

 

Produktet e reja janë krijuar për të mbështetur biznesin tuaj dhe nevojat për financim për: aktivitete dhe infrastrukturën bujqësore; fara dhe bimë/fidanë; plehra dhe pesticide; bagëti, shpendë, aktivitet peshkimi; agro-përpunim dhe infrastrukturën përkatëse; teknologjinë dhe aktivitetet e ruajtjes dhe magazinimit; Investimet agro me efikasitet energjie, bimë mjekësore, etj.

 

sera 2 ws

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania, me qëllim mbështetjen e zhvillimit të agro-biznesit,  është duke  bashkëpunuar me Institucionet dhe Organizatat të cilat ofrojnë lehtësi për agrobiznesin (në formë granti apo subvencioni),  në mënyrë që të lehtësojë aksesimin e tyre.

 

Intesa Sanpaolo Bank, Albania është këtu për t’ju ndihmuar në rritjen dhe forcimin e biznesit duke ofruar jo vetëm produktet e duhura, por gjithashtu asistencën dhe fleksibilitetin për të cilin keni nevojë!

 

SË BASHKU DO T'IA DALIM!

 

Ju mirëpresim në çdo degë tonën!


www.intesasanpaolobank.al

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML