intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Kredi & Financime

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron një gamë të gjerë kredish dhe financimesh, të cilat mund të kombinohen për t’ju përshtatur nevojave tuaja komerciale dhe për biznes. Banka përqendrohet në mbështetjen e klientëve korporativë dhe kompanive me pjesëmarrje ndërkombëtare. Por një vëmendje e veçantë i kushtohet edhe sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme (SME-të).
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Banka ofron një sërë tipe kredish për financimin e nevojave të entiteteve të ndryshme sipërmarrëse. Përsa i përket kohëzgjatjes së kredive banka ofron këto tipe:

  • afat-shkurtër (deri në 1 vit),
  • afat-mesme (deri në 5 vjet),
  • afat-gjatë (5 vjet e sipër).

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML