intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Kredi Konsumatore

spacer

Kredia Konsumatore ëshë një produkt që i ofrohet klientëve individë për të mbuluar nevojat e tyre për Likuiditet.


Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron dy lloje kredish konsumatore:

Kredi Personale “Mozaik” (Lek & Euro)
Kredi për Makinë (Lek & Euro & USD)

Klienti e përdor kredinë e marrë sipas gjykimit të vet.

Këto lloje kredie akordohen në Euro, US Dollar dhe Lek në varësi të kërkesës së klientit ose monedhës së të ardhurave të tij.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML