intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

KREDI PERSONALE PER ÇDO QELLIM

spacer
A jeni duke kërkuar për një kredi ‘TË MADHE’ me kushte fantastike për të mobiluar shtëpinë e ëndrrave tuaja, për të bërë realitet pushimet më të bukura të jetës suaj, apo thjesht për të përballuar një shpenzim të paparashikueshëm? Sado të veçanta apo të zakonshme qofshin nevojat tuaja, tani ato të gjitha mund të realizohen me Kredinë Personale të Intesa Sanpaolo Bank Albania.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

KREDI PERSONALE PER ÇDO QELLIM DERI NE 2.200.000 LEK


PLOTESONI NEVOJAT TUAJA SI KURRE ME PARE!

 

A jeni duke kërkuar për një kredi ‘TE MADHE’ me kushte fantastike për të mobiluar shtëpinë e ëndrrave tuaja, për të bërë realitet pushimet më të bukura të jetës suaj, apo thjesht për të përballuar një shpenzim të paparashikueshëm? Sado të veçanta apo të zakonshme qofshin nevojat tuaja, tani ato të gjitha mund të realizohen me Kredinë Personale për çdo Qëllim të Intesa Sanpaolo Bank Albania.

 


1.  Karakteristikat:


Shuma Maksimale:           LEK 2.200.000 / EUR 16.000
Monedha:                            LEK/EUR
Afati i shlyerjes:                 Deri në 7 vjet
Kolaterali:                           Pa kolateral
Pjesëmarrja e Bankës

në financim:                       100%
Metoda e Pagesës:          Këste Fikse Mujore

 

 

2. Kushtet e Punës:


Normat e Interesit:

Interesi në Lek:                                                      
Për Pagamarrës:      5.5 % fiks për 3 vitet e para dhe 8.5 % për vitet në vijim
Për Klientë të tjerë:   6.5 % fiks për 3 vitet e para dhe 9.5 % për vitet në vijim        
       
Interesi në Euro:       13 % fiks për të gjithë periudhën dhe për të gjithë klientët   pagamarrës ose jo

 

kredia personale ws

 

3. Dokumentacioni i Kërkuar:

 • Dokument Identifikimi
 • Çertifikatë Familjare
 • Vërtetim mbi Pagën
 • Gjendje të detajuar të llogarisë personale për vitin e fundit
 • Kopje të kontratave të qerasë, vetëm për ata klientë, të cilët kanë një pronë me qira (dyqan / apartament, etj)

 

 

4. Avantazhet

 • Limit Maksimal i Kredisë Personale më i larti në treg
 • Norma të ulëta Interesi
 • Kredi personale në LEK apo EUR në varësi të monedhës së të ardhurave tuaja
 • Mundësi për pagesë të pjesshme ose të plotë përpara afatit

Pasqyra e të Dhënave Kryesore të Produktit - Key Fact Statement

 

Kredi Konsumatore për klient pagamarrës

 

Kredi Konsumatore për çdo Klient

Për më shumë informacion ju lutem drejtohuni në cilëndo prej degëve tona.

CALL CENTER
08006000 (FALAS nga Albtelecom & Eagle)
+355 4 22 76 000
+355 (0) 692080903

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML