intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Kredi për Makinë

spacer
Të gjithë klientëve me të ardhura të qëndrueshme që dëshirojnë të blejnë një makinë por nuk i kanë të gjitha paratë në dorë, iu ofrohet mundësia për të blerë makinën që kanë dëshiruar.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Avantazhet
 • E disponueshme në EURO dhe LEK
 • Praktikë e thjeshtë kredie
 • Norma interesi në perputhje me të ardhurat tuaja
 • Mundësi aplikimi direkt në konçensionarë apo kompani të tregtimit të  makinave me të cilat Banka ka marrëveshje.
 • E vlefshme për makina të reja ose të përdorura
Kushtet e Produktit
 • Monedha: EUR, LEK
 • Shuma: Deri në 40 000 Eur / 6.000.000 Lek për makine të re dhe 20.000 Eur / 2.800.000 lek për makinë të përdorur
 • Norma e Interesit: Euribor1 vjecar +5%; Tribor 1 vjecar + 4.5%;
 • Norma Minimale e Interesit (NMI) e aplikueshme:  EUR 8.00 %; LEK 11.00 %
 • Afati: Deri në 60 muaj për makinë të re/ Deri në 36 muaj për makinë të përdorur
 • Kolaterali: Lënia peng e makinës dhe Sigurimi Casco
 • Pjesëmarrja: Jo më shumë se 75% e vlerës së makinës së re/ Jo më shumë se 65% e vlerës së makinës se përdorur
 • Mënyra e Pagesës: Këste mujore fikse (principal + interes)
 • Komision administrimi: 1.5%.
 • Komision Parapagimi: Njoftim i Bankës dy javë përpara kundrejt gjobës EURO 50 +3% të shumës së parapaguar.

Pasqyra e të Dhënave Kryesore të Produktit - Key Fact Statement

 

Kredi për Makinë

 

CALL CENTER
8006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle)
TEL: +355 4 22 76 000
CEL: +355 69 20 80 903
info@intesasanpaolobank.al

 

 

Të dhënat e mësipërme janë informuese. Për t’u pajisur me kushtet e plota të punës, ju lutemi të drejtoheni në njërën prej degëve tona më pranë jush.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML