intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

MasterCard Gold

spacer
Pa dyshim që MasterCard Gold është karta e duhur, me imazhin më të mirë për kërkesat e sotme të klientëve të biznesit si dhe për klientët të cilët udhëtojnë jashtë Shqipërisë. MasterCard Gold ju jep fuqi të menjëhershme në çdo moment, pa pasur nevojë të mbani sasi të mëdha cash-i me vete. MasterCard Gold ju ofron më shumë përfitime dhe shërbime mëtë vlefshme si sigurimi në udhëtim, që do të thotë më shumë lehtësira dhe prestigj.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Avantazhet & Përfitimet

 

Vetëm MasterCard Gold ju ofron komoditet me limite më të larta shpenzimi.

 • Limiti ditor i tërheqjes cash: EUR 1.000
 • Limiti ditor për shpenzime: EUR 7.500
Për lehtësinë tuaj, së bashku me MasterCard Gold, banka ju ofron një paradhënie bankare. Ju do t’a përfitoni këtë shërbim me marrjen e kartës MasterCard Gold. Nëse keni nevoje për një shumë më të madhe paradhënieje, ju lutemi kontaktoni me punonjësit e Shërbimit me Klientët ose telefononi në numrat në fund.

MasterCard Gold pranohet në nivel nderkombëtar dhe gjen përdorim në miliona pika shitje që shfaqin logon MasterCard në botë si dhe në rrjetin tonë gjithnjë në rritje të terminaleve POS të shpërndarë anembanë vendit.

Me MasterCard Gold ju mund të tërhiqni cash në çdo kohë dhe në çdo moment në më shumë se 900,000 ATM që shfaqin logon MasterCard në të gjithë botën.

Ndryshe nga kartat e tjera, MasterCard Gold ofron një nivel më të lartë sigurimi në raste aksidenti në udhëtim, vonesa të bagazhit apo vonesave në udhëtim.

 • Vdekje Aksidentale: deri në Є 100,000
 • Paaftësi e Përhershme Totale: deri në Є 100,000
 • Paftësi e Përhershme e Pjesshme: deri në Є 100,000
 • Udhëtim / Fluturim i Vonuar: deri në Є 250
 • Bagazhe të Vonuara: deri në Є 375

MasterCard Gold është një kartë prestigjioze e cila u ofrohet vetëm klientëve tanë të përzgjedhur.
 
Përdorimi i Kartës

 • Ju mund të përdorni kartën tuaj MasterCard Gold për blerje në dyqane, supermarkete, restorante, agjensi udhëtimi, dhe kudo ku shfaqet logoja MasterCard.
 • Karta gjithashtu mund të përdoret për rezervime hoteli, bileta avioni, marrjen e makinave me qira, blerje në Internet, e për shumë shërbime të tjera.

 • Ju mund të tërhiqni të holla nga çdo ATM ku shfaqet logoja MasterCard si në Shqipëri apo jashtë saj. Ato janë në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

 

 

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML