intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Njihuni me Kartën e Biznesit MasterCard

spacer
Karta e Biznesit MasterCard është një kartë biznesi që ju ofron shumë lehtësira dhe përfitime për biznesin tuaj. Ajo është krijuar për t’ju përshtatur sa më mirë nevojave dhe shpenzimeve tuaja si biznes, institucion apo organizatë, por edhe si kartëmbajtës individual.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Disa nga përfitimet e kartës së biznesit janë:
 • Administrim më i mirë i shpenzimeve të biznesit, institucionit apo organizatës
 • Kontroll i shpenzimeve për udhëtime dhe dieta
 • Lehtësi në përdorimin e fondeve të kompanisë në çdo kohë, brenda dhe jashtë vendit
 • Limite të larta për transaksionet me kartë
 • Sigurim në udhëtim për kartëmbajtësin
 • Mundësi tërheqje Cash në mbi 1,000,000 ATM
 • Pranohet në mbi 23 milion pika shitje ose 120 vende në mbarë botën
 • Shërbim i dedikuar për klientët, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë
Ju mund ta përdorni kartën:
 • kudo ku shfaqet logo MasterCard ose Maestro, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë
 • në dyqane, supermarkete, restorante, agjenci udhëtimi, agjenci Rent-a-Car
 • për rezervime hoteli dhe biletash avioni

 • për blerje në internet, me telefon, etj
Avantazhe të tjera për kartëmbajtësin
Sa herë që e përdorni kartën e biznesit MasterCard ju ofron sigurim në rast aksidenti në udhëtim, në raste vonesash të bagazheve apo të mjetit të udhëtimit. 

 • Vdekje Aksidentale: deri në Є 30,000
 • Paaftësi e Përhershme Totale: deri në Є 30,000
 • Paftësi e Përhershme e Pjesshme: deri në Є 30,000
 • Udhëtim / Fluturim i Vonuar: deri në Є 125
 • Bagazhe të Vonuara: deri në Є 375

Të gjitha këto shërbime dhe lehtësira e bëjnë kartën e biznesit një kartë prestigjioze dhe mjaft të përshtatshme për të gjitha kompanitë, institucionet dhe organizatat në Shqipëri.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML