intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Njihuni me kartat,ATM & terminalet POS

spacer
 
Kartat tona ju ofrojnë akses të shpejt dhe të sigurt të llogarisë(ve) tuaj(a) në mënyrë që ju të mund të terhiqni ose bëni pagesa për mallra dhe shërbime në çdo kohë pa pasur nevojë të mbani para cash me vete.
 
Karta ju ofron juve, si mbajtës i saj, kontroll të plotë të shpenzimeve sepse çdo transaksion që kryeni me kartën pasqyrohet në gjendjen e llogarisë suaj, duke ju lejuar të verifikoni çdo veprim. 
 
Ju mund t’i përdorni kartat në miliona Makina ATM që shfaqin shenjat dalluese VISA dhe/ose MasterCard, në Shqipëri dhe jashtë saj, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Gjithashtu, ju mund të përdorni kartën për të kryer pagesa për mallra apo shërbime në çdo pikë shitje në botë ku shfaqen shenjat dalluese VISA dhe/ose MasterCard. Kartat e Intesa Sanpaolo Bank Albania (duke përjashtuar kartën VISA Electron dhe Visa Inspire) mund të përdoren dhe për të kryer rezervime në hotele, prenotime biletash udhëtimi, blerje nëpërmjet Internetit, etj
 
Cfarë duhet të bëj nëse humbas apo më vjedhin kartën?
Raportoni humbjen apo vjedhjen e kartës menjëherë tek dega apo agjensia më e afërt e Intesa Sanpaolo Bank Albania,
ose telefononi Call Center në numrat e telefonit:0800 6000 (FALAS);  +355 4 2276 222 ose  +355 4 2276 223, gjatë orarit të punës.
Jashtë orareve të Bankës, në fundjavë apo gjatë pushimeve, ju lutemi telefononi në këtë numër celulari: +355 69 20 80 903.
 
Për Komisione dhe Tarifa ju lutem referojuni Kushteve të Punës. 
 
 
Lista e Kartave tona

 

Informacion mbi Kartat me CHIP

 

 

Informacion mbi ATM / Bankomatet
 

Në ATM-të e Bankës sonë ju mund të përdorni çdo kartë e cila ka logon e VISA ose MasterCard qoftë kjo e lëshuar ose jo nga Banka jonë për të kryer tërheqje parash LEK (ose EUR në ATM të caktuara, ju lutemi referojuni listës së ATM-ve), si dhe për të verifikuar gjendjen e llogarisë në çdo moment. ATM-të tona operojnë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, 365 ditë në Vit.
 
Veprimet që mund të kryejnë klientët e  Intesa Sanpaolo Bank Albania në ATM përfshijnë:
• Tërheqje parash në LEK (ose EUR në ATM të caktuara, ju lutemi referojuni listës së ATM-ve) nga çdo llogari e lidhur me kartën tuaj të Intesa Sanpaolo Bank Albania.
• Mund të transferoni para ndërmejt llogarive të lidhura me kartën tuaj të Intesa Sanpaolo Bank Albania.
• Mund të kontrolloni balancën e llogarisë/ve të lidhura me kartën tuaj
• Mund të printoni një mini-nxjerrje llogarie për transaksionet më të fundit të kryera në llogarinë/të tuaja të lidhura me kartën.
• Gjithashtu mund të ndryshoni PIN-in tuaj në çdo moment.
(për sqarime të mëtejshme ju lutem referojuni Informacionit të Detajuar (Pyetje-Përgjigje)
 
Informacion mbi Terminalet POS
 
Intesa Sanpaolo Bank Albania ka një rrjet në rritje me tregtarë të cilët përdorin terminalet POS për pagesat me kartë.

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML