intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

OFERTA & DHURATA SPECIALE DEDIKUAR FEMRAVE

spacer
VETEM GJATE MUAJIT MARS DHE VETEM PER JU, KOMISIONET DHE NORMAT E INTERESIT TE KREDISE BIEN, NDERKOHE QE NORMAT E INTERESIT TE DEPOZITAVE RRITEN.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 


OFERTA & DHURATA SPECIALE
DEDIKUAR FEMRAVE
GEZUAR 8 MARSIN!

 

Me dëshirën për ta bërë sa më speciale ditën dedikuar Femrës, si edhe të gjithë muajin Mars, Intesa Sanpaolo Bank Albania ju ofron:

 

Kredi Personale në LEK&EUR me norma interesi që fillojnë nga 5.5%
• Limit Maximal deri në 2. 200.000 LEK / 16.000 EUR
• Pa Kolateral dhe për çdo qëllim
• Afati deri në 7 vjet

  

Depozitë me afat 1 vjeçar me normë interesi deri në 1.6%, më e larta sot në treg

 

Kredia Personale ose Depozita vijnë të shoqëruara me një Paketë Produktesh Dhuratë me një vlerë deri në 42 EUR:


• 0 Komision mirëmbajtje për vitin e parë për MasterCard Gold ose Standard në Euro, ose Visa Classic në dollarë. 
• 0 Komision mirëmbajtje për vitin e parë për Internet Banking
• Falas Mobile Banking

 

women offer ws

VETEM GJATE MUAJIT MARS DHE VETEM PER JU,

KOMISIONET DHE NORMAT E INTERESIT TE KREDISE BIEN,

NDERKOHE QE NORMAT E INTERESIT TE DEPOZITAVE RRITEN.


Kredia Personale është subjekt i aprovimit. Oferta është e vlefshme për të gjithë aplikimet e bëra nga Klientet femra gjatë muajit Mars, pavarësisht datës së aprovimit.


Normat preferenciale të depozitës përfitohen nëse depozita krijohet me Cash të ri në një vlerë minimale prej 1,000,000 LEK.

Norma e Interesit të depozitës të paraqitur në këtë ofertë është në varësi të shumës së cash-it të ri në depozitë dhe të shumës totale të depozitës.


Për informacione më të detajuara ju lutem të drejtoheni pranë Manaxherit tuaj të Marrëdhënieve me Bankën.

 

Të gjitha depozitat e qytetarëve në Bankën tonë janë të siguruara sipas ligjit “Për Sigurimin e Depozitave” më datë dt. 22.05.2014, Ligji Nr. 53/2014.

Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al

 

CALL CENTER
 08006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle)
TEL: +355 4 22 76 000
CEL: +355 69 20 80 903

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML