intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

OFERTE RI-FINANCIMI PER KREDITE HIPOTEKORE

spacer
ZHVENDOSNI KREDINE HIPOTEKORE NGA NJE BANKE TJETER, PER INTERESAT ME TE ULETA NE TREG, DUKE FILLUAR NGA 2.9% NE LEKE & 2.5% NE EURO Ofertë e vlefshme deri në 31 Tetor 2016.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

IKEN E VJETRA
VJEN OFERTA E RE
E KREDISE HIPOTEKORE

 

Ofertë e vlefshme deri në 31 Tetor 2016


ZHVENDOSNI KREDINE HIPOTEKORE NGA NJE BANKE TJETER,
PER INTERESAT ME TE ULETA NE TREG,
DUKE FILLUAR NGA 2.9% NE LEKE & 2.5% NE EURO

 

PERFITIMET 

 

 • 0 KOMISION ADMINISTRIMI
 • 0 KOMISION PER PAGESE TE PARAKOHSHME TE KREDISE PER SHTEPI BANIMI 
 • 0 KOMISION MIREMBAJTJE PER LLOGARINE E KREDISE 
 • MUNDESI PER TE SPOSTUAR KESTET MUJORE
 • MUNDESI ‘TOP UP’ -  RIFINANCIM I PRINCIPALIT TE PAGUAR
 • NJOFTIM ME SMS PER PAGESEN E KESTEVE MUJORE
 • TASHME NOTERIN E ZGJIDHNI JU 

 

Ri-financimi i një kredie ekzistuese hipotekore të marrë në një tjetër bankë, mund t’ju lehtësojë barrën financiare.

 

Monedha: LEK &  EUR 

Shuma Minimale: LEKE 1,000,000 /  EURO 10,000

Afati: 5 deri në 30 vjet

Kolaterali: Pasuri e Paluajtshme

 

 

QELLIMI I KREDISE

 

 • Blerja dhe/ose ndërtimi i një pasurie të paluajtshme për banim
 • Blerja dhe/ose ndërtimi i një pasurie të paluajtshme (dyqan, depo, zyra etj, Jo – banim)
 • Financim për studime, për nevoja mjekësore, ri- konstruktim shtëpie, mobilim, ....etj.

 

NORMAT E INTERESIT

 

 • LEKE: duke filluar nga 2.9 %

NE LEK

Zgjidhni një nga opsionet e INTERESIT FIKS:
  2.9 % për vitin e parë
  3.4 % për 2 vitet e para
  3.75 % për 3 vitet e para
dhe pas viteve të interesit fiks: Bono Thesari 1 Vjeçare + 1.5 %, Norma Minimale e Interesit 4 %.

 • EURO: duke filluar nga 2.5 %

NE EUR:


Zgjidhni një nga opsionet e INTERESIT FIKS:
  2.5 % për vitin e parë
  3 % për 3 vitet e para
  5 % për 5 vitet e para
dhe pas viteve të interesit fiks: 1 Vit Euribor + 3.75 %, Norma Minimale e Interesit 4 %.

 

Për t’u pajisur me detajet dhe kushtet e plota të punës për këtë Ofertë Kredie Hipotekore, ju lutemi vizitoni njërën prej degëve tona më pranë jush.

 

Oferta është e vlefshme deri më 31 Tetor 2016.

refinancing mortgage loan offer-wl

CALL CENTER

08006000 (FALAS NGA ALBTELECOM & EAGLE)

+355 4 22 76 000

+355 69 20 80 903

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML