intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Ankesa te Ndryshme

spacer

 

I/e nderuar klient/vizitor,

 
Intesa Sanpaolo Bank Albania po i vë më shumë rëndësi se kurrë zhvillimit të strategjive efektive në marrëdhëniet me klientin.
 
Komunikimi Efektiv është një temë kyçe për tërheqjen dhe ruajtjen e klientelës.
 
Kjo reflekton rëndësinë e transparencës dhe komunikimit për të ndërtuar një marrëdhënie besimi me klientët.
 
Kontakte
 
Për arritjen e këtij qëllimi, Intesa Sanpaolo Bank Albania ka vënë në dispozicion të klientëve të saj adresën e e-mailit në vijim:
 
 
ku klientët tanë ftohen me përzemërsi të na dedikojnë pak nga koha dhe vëmendja e tyre përmes sugjerimeve, opinioneve dhe ankesave të natyrave të ndryshme.
 
Ne e vlerësojmë  si një kontribut të çmuar opinionin e klientëve tanë, që na ndihmon të arrijmë synimin tonë për të përmirësuar produktet dhe cilësinë e shërbimit që u ofrojmë.
 
Forma e Kontaktit
Ju mund të na kontaktoni edhe përmes formës së mëposhtme të kontaktit.
 
Ju lutem saktësoni në mesazhin tuaj arsyen, duke vendosur te fusha " Subjekti" më poshtë:
  1. Kërkesë për kontakt (ose)
  2. Ankesë ndaj shërbimeve të bankës
Emri i plotë *
Nr.i llogarisë
Telefoni
E-Mail *
Subjekti *
Koment *

Pastro
Dergo
 
 
Shënim:
Fushat me këtë shenjë ( * ) nënkuptojnë fushat e detyrueshme për t'u mbushur. Ato na lejojnë t'i përgjigjemi sa më mirë çështjes që ju ngrini.
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML