intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Pagesat Utilitare & Të Tjera

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania ju ofron mundësinë e shlyerjes së disa lloje faturash dhe detyrimesh pranë sporteleve tona më pranë jush. Ju mund t’i shlyeni të gjitha këto detyrime në sportelet tona njësoj siç do bënit nëpër institucionet përkatëse.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
 
Pagesat Utilitare
Me Pagesa Utilitare nënkuptohen detyrimet dhe/ose të gjitha faturat për shërbimet utilitare si:

 • OSSH
 • Ujësjellës
 • Albtelecom
 • Telefoni Celulare, etj.

Pagesa të Tjera
Babnka ofron mundësinë e shlyerjes edhe të një sër detyrimesh të tjera si:

 • Pagesat e Sigurimeve Shoqërore
 • Pagesat e Tatim-Taksave
 • Pagesat e Doganës
 • Detyrimet ndaj bashkisë

Debitimi Direkt

 

Ky është një shërbim që Intesa Sanpaolo Bank Albania i ofron klientëve të vetë me qëllim lehtësimin e pagesave nëpërmjet Bankës. Shërbimi mundëson shlyerjen automatike të faturave nëpërmjet llogarisë tuaj, pa pasur nevojë që të paraqiteni në bankë apo që ta kryeni vetë.

 

Shërbimi bazohet mbi marrëveshjet që Intesa Sanpaolo Bank Albania ka me kompanitë e ndryshme që ofrojnë shërbime utilitare. Aktualisht ju mund të paguani nëpërmjet Debitimit Direkt fatura për:

 1. OSSH Sha
 2. Ujësjellës Kanalizime Tirane Sha
 3. ALBtelecom Sha
 4. AMC

Ju mund ta përfitoni këtë shërbim menjëherë që nga momenti që ju aplikoni në njërën prej degëve tona. Procedura e aplikimit është e shpejtë dhe e thjeshtë. Marrëveshja e Debitimit Direkt ofrohet falas për të gjithë klientët tanë.

 
Për tepër informacion ju lutem vizitoni degën tonë më pranë jush.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML