intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Paketa e Studenteve

spacer
Shumë Shërbime e Produkte vetëm për 99 Lek në muaj
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

Paketa e Studenteve

 

Kriteret për të përfituar këtë paketë janë:

 

1. Të jenë studentë të moshës 18-23 vjeç 

(Mjafton që studenti të sjellë në Bankë një  dokument nëpërmjet të cilit të vërtetohet se ai/ajo vazhdon të kryejë studimet në një fakultet në Shqipëri, psh vërtetim nga Fakulteti,librezë etj
2. Të kenë ose të hapin një llogari rrjedhëse në Lek
3. Të kenë/të aplikojne patjetër për këto produkte:

 • Kartë të parapaguar (prepaid card)
 • Shërbimi Mobile banking dhe /ose 
 • Njotimi  nëpërmjet SMS 

 

Studentët përfitojnë kushte preferenciale edhe për transaksionet:

 • Pagesa në mbërritje
 • Pagesa të  faturave utilitare
 • Depozitime  në llogaritë e Degës së Thesarit për Agjencinë Qëndrore për Vlerësimin e Arritjeve Studentore dhe Universitetin
 • Rimbushjen e llogarisë së kartës së parapaguar (cash apo nga llogaria)

 

Kjo paketë do të jetë e vlefshme për 1 vit nga momenti i aplikimit, me mundësi rinovimi çdo vit për sa kohë studenti plotëson kushtet si më sipër.

 

paketa_studenteve ws

 

Kushtet për Paketën e Studentëve

 

Paketa për Studentët

Llogaria Rrjedhëse

Cmimi i Paketës

Komisione për mbajtje llogarie

99 Lek / Muaj

Karta e Parapaguar

Komision per lëshimin e kartës (mosha 18-23 vjec)

Shërbime të tjera

Mobile Banking

Njoftim përmes SMS

Pagesat dhe transaksionet e tjera

Komisioni

Depozitim Cash në llogari

Falas

Pagesë e faturave utilitare

Falas

Pagesa në mbërritje nga bankat e tjera në ALL

E njëjta date valutë / Falas

Karta e Parapaguar

Komisioni

Komisioni për mbushjen e kartës

Falas nga llogaria

50 Lek Rimbushje me Cash

Pagesa në llogaritë  e Thesarit/Buxhetit  për Agjencinë qendrore për Vlerësimin e Arritjeve Studentore dhe

Universitetin

Komisioni

Paguar nga llogaria

Falas

Paguar në Cash

100 Lek

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML