intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Paradhëniet Bankare

spacer

Paradhënia bankare është një kredi që i jepet një klienti individ, duke e ndihmuar atë të plotësojë nevojat e tij të konsumit. Ndryshe nga kreditë e zakonshme, nuk kërkohet që Paradhënia bankare të ripaguhet me këste fikse mujore.

 

Paradhënia bankare ju jep ju mundësinë të keni në përdorim shuma në kesh ose likuiditet në llogarinë tuaj në momentin që ju keni nevojë për të.

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron për momentin tipet e mëposhtme të Paradhënieve, të krijuara për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e kategorive të ndryshme të klientëve:

 

Paradhënie mbi Pagën
Paradhënie për Individë
Paradhënie me Kolateral Kesh

 

Për informacion më të detajuar ose pyetje, ju lutem referojuni tipit të Paradhënies së ofruar, ose vizitoni një nga degët tona më afër jush.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML