intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Përllogaritësi i Kredive dhe Depozitave

spacer

Përllogaritësi i Kredisë

Jepni të Dhënat për Kredinë Tuaj
Shuma e Kredisë
Monedha e Kredisë (ALL, USD, EUR)
Norma Vjetore e Interesit %
Afati i Kredisë (në vite)
 
Informacioni mbi Kredinë Tuaj
Kësti Mujor
Pagesa Totale
Interesi Total

 

Përllogaritësi i Depozitës

Jepni të Dhënat për Depozitën Tuaj
Shuma e Depozituar
Norma Vjetore e Interesit %
Periudha në Muaj
 
Informacioni mbi Depozitën Tuaj
Totali në Fund
Interesi Total

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML