intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Plani i Kursimit: Filloni të kurseni tani për një të ardhme me të sigurtë!

spacer
Nëse dëshironi që të kurseni, Plani i Kursimit i Intesa Sanpaolo Bank Albania është zgjidhja më e mirë për ju. Nëpërmjet këtij plani ju jeni në gjendje të kurseni automatikisht cdo muaj nga llogaria juaj rrjedhëse, të zgjidhni vetë shumën që do të kurseni si dhe datën e kursimit.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

KURSENI NJE SHUME TE VOGEL CDO MUAJ
DHE REALIZONI PLANET TUAJA TE SE ARDHMES

 • KURSENI AUTOMATIKISHT CDO MUAJ NGA LLOGARIA JUAJ RRJEDHESE
 • KRIJONI DEPOZITA AUTOMATIKE MUJORE DUKE FILLUAR NGA 1.000 LEK
 • DATEN E VENDOSNI JU
 • SHUMEN E VENDOSNI JU
 • INTERESA TE FAVORSHME 
   

Avantazhet

 

 • Fleksibilitet
 • Norma Interesi më të larta se llogaritë standarte të kursimit
 • Nuk aplikohet asnjë komision për transfertën mujore nga llogaria juaj rrjedhëse në llogarinë tuaj të Planit të Kursimit.
 • Një mënyrë e lehtë dhe e thjeshtë kursimi pa pasur nevojë që të depozitoni vetë shumën çdo muaj.

 

 

 

Kush mund të aplikojë?

 

 • Klientët që marrin rrogën në një llogari me bankën tonë
 • Klientët me të ardhura të ulëta dhe fikse
 • Çdo klient që dëshiron të kursejë për një të ardhme më të sigurtë

ispb_kursim_flyer_front

 

Pasqyra e të Dhënave Kryesore të Produktit - Key Fact Statement

 

Plani i Kursimit


Për normat e interesit të Planit të Kursimit ju lutem referojuni tabelës së normave të interesit te Lidhjet e Shpejta në faqen kryesore të website, djathtas poshtë.

 

Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al 

CALL CENTER
8006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle)
TEL: +355 4 22 76 000
CEL: +355 69 20 80 903
info@intesasanpaolobank.al

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML