intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Private Banking

spacer
Private Banking ofron shërbime për klientet tanë VIP.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

VLERAT E SHERBIMIT BANKAR TE PERSONALIZUAR

 

Private Banking Intesa Sanpaolo Bank Albania është një departamenti i dedikuar për kujdesin dhe shërbimin ndaj klientëve VIP & VIP Magnifica. 
Duke ofruar shërbim të shpejtë, komod, shumë konfidencial e cilësor në plotësim të nevojave të kësaj kategorie speciale klientësh për produkte dhe shërbime bankare në mënyrë ekskluzive duke sjellë një dimension dhe eksperiencë të re të bankingut në Shqipëri.

 

Intesa Sanpaolo Bank është një Bankë lider në Itali në aspektin e menaxhimit të shërbimeve bankare me shtrirje në të gjithë rajonet e vendit dhe veçanërisht me një prezencë të gjerë në tregjet ndërkombëtare në rreth 40 shtete. 


Private Banking Intesa Sanpaolo Albania është një strukturë e specializuar dhe fleksibël, e cila nëpërmjet stafit dhe ambjenteve të dedikuara ofron ekspertizë, këshillim, konfidencialitet, njohuri, qëndrueshmëri, si dhe përkatësinë e një grupi të madh evropian.

 

businessman

 

 

SHERBIME DHE PRODUKTE BANKARE

 

 

Intesa Sanpaolo Private Banking ofron të gjitha shërbimet dhe produktet bankare të domosdoshme për menaxhimin e përditshëm të aseteve dhe kursimeve të klientëve VIP. Zgjidhjet e propozuara janë të bazuara në thjeshtësi dhe qartësi, inovative në treg dhe të përshtatshme për të përmbushur nevojat e çdo klienti.

 

Disa nga produktete dhe shërbimet që Private Banking Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron:

 • LLOGARITE RRJEDHESE
 • DEPOZITIME & TERHEQJE
 • TRANSFERTA E PARAVE BRENDA BANKES
 • TRANSFERTA E PARAVE NE NISJE & MBERRITJE BRENDA DHE JASHTE VENDIT
 • PAGESA TE FATURAVE UTILITARE
 • ÇEQE
 • PAGESA PERIODIKE 

 

DEPOZITAT

 

 • DEPOZITAT ME AFAT
 • LLOGARI E KURSIMIT
 • FUTURA PER TE ARDHMEN E FEMIJES

*Depozitat në Intesa Sanpaolo Bank Albania  sigutohen deri në shumën 2,500,000.00 Lekë nga ASD  www.asd.gov.al

 

safe

 

 

LETRA ME VLERE TE QEVERISE SHQIPTARE

 

 • BONO THESARI në monedhën LEK
 • OBLIGACIONE në monedhën EURO

 

 


KREDI DHE PARADHENIE BANKARE

 

 • OD CASH COLLATERAL
 • KREDI HIPOTEKORE, PER  BLERJE PASURIE TE PATUNDSHME & PER CDO QELLIM
 • KREDI PER MAKINE

 


SHERBIMET NEPERMJET INTERNETIT & TELEFONIT

 

 • INTERNET BANKING
 • MOBILE BANKING
 • NJOFTIM ME SMS & E-MAIL
 • KREDI PERSONALE

businesswoman

 

KARTA DEBITI DHE KREDITI

 

 • MASTER CARD STANDART
 • MASTER CARD GOLD
 • VISA CLASSIC
 • VISA INSPIRE
 • VISA INFINITE

Private Banking Intesa Sanpaolo Bank Albania sapo ka hedhur në treg kartën Visa Infinite, një kartë ekskluzive për nevojat e një klientele të përzgjedhur me kujdes, një karte që ofron siguri, limite dhe lirshmëri maksimale në përdorim.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML