intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Produkte & Shërbime për bizneset

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe llogarish për korporatat dhe institucionet. 
 
Synimi ynë është që t’ju ofrojmë një shërbim sa më cilësor, kushte të favorshme për të gjitha produktet dhe shërbimet tona. 
 
Informacione shtesë:

 

 
 
 
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML