intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Produkte dhe Shërbime Për Bizneset

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të cilat i përshtaten më së miri nevojave tuaja si biznes, korporatë apo organizatë. Banka u shërben klientëve korporativë dhe institucional nëpërmjet rrjetit të 30 degëve që mbulojnë qytetet kryesore në të gjithë Shqipërinë. Synimi ynë është që t’ju ofrojmë një shërbim sa më cilësor si dhe kushte të favorshme nëpërmjet të gjitha produkteve dhe shërbimeve tona.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Informacione shtesë

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML