intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Pushimet Zyrtare 2016

spacer
 

Kalendari i festave zyrtare 2016
Janar 1 & 2 Festat e Vitit të Ri
Mars 14 Dita e Verës
Mars 22 Dita e Nevruzit
Mars 27 Dita e Pashkës Katolike
Maj 1 Dita e Pashkës Orthodokse
Maj 1 Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
Korrik 5 Dita e Bajramit të Madh (Fiter Bajramit)
Shtator 12 Dita e Bajramit të Vogël (Kurban Bajramit)
Tetor 19 Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
Nëntor 28 Dita e Flamurit dhe e Pavarësisë
Nëntor 29 Dita e Çlirimit
Dhjetor 8 Dita Kombëtare e Rinisë
Dhjetor 25 Krishtlindjet

Shënim: Datat e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të jenë subjekt i ndryshimeve sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML