intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Pushimet Zyrtare 2017

spacer
 

Kalendari i festave zyrtare 2018
Janar 1 & 2 Festat e Vitit të Ri
Mars 14 Dita e Verës
Mars 22 Dita e Nevruzit
Prill 1 & 2 Dita e Pashkës Katolike & e Hëna pas saj (1)
Prill 8 & 9 Dita e Pashkës Ortodokse & e Hëna pas saj (1)
Maj 1 Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
Qershor 14 Dita e Bajramit të Madh (Fiter Bajramit) (2)
Gusht 21 Dita e Kurban Bajramit (2)
Tetor 19 Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
Nëntor 28 Dita e Flamurit dhe e Pavarësisë
Nëntor 29 Dita e Çlirimit
Dhjetor 8 Dita Kombëtare e Rinisë
Dhjetor 25 Krishtlindjet

Shënim:

Bankat janë të mbyllura ditëve të Shtuna dhe të Diela.

(1) Ne rastet kur festat zyrtare bien në ditët e pushimit javor (e Shtunë ose e Diel), dita e Hëne është ditë pushimi.
(2)Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML