intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

SOLIDARITETI KUNDER URISE

spacer

 

Me 2 & 3 Dhjetor, bëhu pjesë e ‘Solidaritetit kundër Urisë’!

Bli & Dhuro për familjet në nevojë pranë pikave CONAD në 7 qytete

Tiranë, Shkodër, Korçë, Elbasan, Lushnjë, Fier, Vlorë.

 

 

Iniciativa është mbështetur nga 112 vullnetarë, staf i Intesa Sanpaolo Bank Albania & nga vullnetarët e Food Bank Albania, që është dhe Organizata nismëtare e kësaj iniciative të parë në nivel kombëtar.
 

 

isba_poster_21x29,7_a4_food-solidarity


Eksperienca e Italisë

A e dini se Italia organizon prej 21 vitesh Ditën Kombëtare të Mbledhjes së Ushqimit? Me 25 nëntor 2017 në bashkëpunim me Intesa Sanpaolo Group dhe shumë aktore të tjerë të tregut Italian u mblodhën 8.200 ton ushqim i paketuar, i cili u shpërndahet rreth 8.000 strukturave të kujdesit të ndihmuara nga “Banka e Ushqimit”. Rezultatet e këtij viti ishin mbresëlënëse: mbi 145.000 vullnetarë, të shpërndarë në rreth 13.000 supermarkete, duke ftuar njerëzit që blejnë në atë kohë, të bëjnë pazarin edhe për më të varfërit. Fondazioni i Bankës së Ushqimit në Itali është krijuar në 30 Mars 1989 dhe ka aktivitet përgjatë gjithë vitit duke ndihmuar familjet në nevojë përmes rrjetit të organizatave me të cilat bashkëpunon.
https://www.bancoalimentare.it/it/news/8miloni-200mila-kg-grazie
  


Me 2 & 3 Dhjetor 2017 nis për herë të parë në Shqipëri Iniciativa Kombëtare e Mbledhjes së Ushqimit!

 

Eja në 18 pikat e CONAD sipas listës së mëposhtme dhe solidarizohu duke blerë dhe dhuruar një ose disa nga ushqimet më të nevojshme për familjet në varfëri: miell, vaj, makarona, salce, oriz, qumësht UHT, fasule, thierrëza, biskota, reçel, konserva, çokokrem, sheqer, kafe, …etj. 

 

oraret ne pikat conad 30

 

 

 

 

email_footer

 

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML