intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Shërbimet & Produktet Për Individët

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të cilat i përshtaten më së miri nevojave tuaja si individë. Banka u shërben klientëve të saj nëpërmjet rrjetit të 32 degëve që mbulojnë qytetet kryesore në të gjithë Shqipërinë. Synimi ynë është që t’ju ofrojmë një shërbim sa më cilësor, kushte të favorshme për të gjitha produktet dhe shërbimet.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
 
Shërbimet & Produktet për Individë

 

Llogari & Depozita

 • Llogari Rrjedhëse
 • Llogari Kursimi - Plani i Kursimit
 • Llogari Garanci për Studentë
 • Depozita me Afat
 • Depozita Stafete
 • Depozite me Interes të Parapaguar
 • Llogari Futura
 • Përllogaritësi i Depozitave & Kredive

Kredi

 

Paradhënie Bankare

 • Mbi Pagën
 • Për Individë
 • Me Kolateral CASH

 

Kredi Konsumatore

 • Kredi Personale
 • Kredi për Makinë
 • Kredi per Studente "Edu Kredi"

Kredi Hipotekore

 • Për Pasuri të Patundshme
 • Për Çdo Qëllim
 • Për Ri-financim

 

Normat Efektive të Interesit për Individë (NEI)

 

Pagesat

 • Transferta
 • Urdhër Transfertë Periodike

 

Karta, ATM & POS

 • Karta Ime e Parapaguar (MasterCard)
 • Visa Inspire
 • Visa Electron
 • Visa Classic
 • Visa Infinite
 • MasterCard Standard
 • BusinessCard MasterCard
 • Goldcard MasterCard
 • Terminalet POS
 • ATM - Bankomate
 • Siguria e Kartave

 

Shërbime Thesari

 

 • Bankat Korrespondente

Banka nëpërmjet Internetit

 • Internet Banking
 • Mobile Banking
 • Depozita Elektronike
 • Siguria Online

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML