intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Shërbimi Automatik i Faksit

spacer

Shërbimi Automatik i Faksit

Nëpërmjet përdorimit të shërbimeve routing të programit tonë për klientët e regjistruar mundësohet përgatitja në mënyrë automatike e një kopje të pagesave hyrëse dhe dalëse, si dhe pasqyra e llogarisë e cila dërgohet automatikisht në numrin e regjistruar të faksit të kompanisë.
 

Avantazhet:

  • Nuk është e nevojshme të paraqiteni në bankë për të marrë pasqyrën e llogarisë
  • Nuk është e nevojshme të telefononi në Bankë dhe të kërkoni një kopje të transaksionit tuaj
  • Pasqyra juaj e llogarisë mund t’ju dërgohet me faks çdo ditë, çdo javë ose çdo muaj,
  • Për klientët tuaj me zyra qendrore jashtë, të gjitha kopje e transaksioneve financiare si dhe pasqyra e llogarisë dërgohen automatikisht në numrin e regjistruar të faksit.
Plotësoni në bankë kopjen origjinale të nënshkruar të “Formularit të Regjistrimit në Shërbimin e Faksit”
 
Për informacione të mëtejshme ju lutem telefononi te ky numër: + 355 4    2276235

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML